ΠΟΙΑ ΓΥΜΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΕΙ ΟΠΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ;

ΠΟΙΑ ΓΥΜΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΕΙ ΟΠΗ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ;
Λεπτομέρεια από πίνακα του Ιωάννη

αγάπες παντοτινές

αγάπες παντοτινές

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ........ ΨΗΦΙΣΤΕ..... ΔΑΓΚΩΤΟ!

Makedonia is Greek

6 σχόλια:

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Η Μακεδονία είναι Ελληνική.. Τα Ίμια είναι Ελληνικά... Το Αιγαίο είναι Ελληνικό... Όταν ακούσω πως και η Πελοπόννησος είναι Ελληνική, νομίζω, θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά! :))
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή.

Ελένη Στασινού είπε...

Νίκο καλημέρα. Δεν σου απάντησα χθες που είδα το μήνυμα σου, γιατί έκοψες τη φόρα μου και έπρεπε να σκεφτώ. Και κατάλαβα πόσο δίκιο έχεις. Μόνο να, έριξα και το μικρούλι απαλλαχτικό, επειδή όλοι γμωρίζουμς ότι τελικά όλες οι αποφάσεις για αυτούς όλους είναι μιά υπογρααφή, και εμείς χάσαμε πλέον την πίστη ότι υπάρχει ο Χαρισματικός Ηγέτης, μας πιάνεις να παρηγοριόμαστε στην συντοφική αποδοχή μιας αλήθειας, που δεν θα έπρεπε να αμφισβητείται.
Συγνώμη αν σε οδήγησα σε αγανάκτηση. Η καθημερινή διαπίστωση όμως, ότι είμαστε ένα σύνολο που εντέχνως κάποιοι αποπροσανατολίζουν, υποβιβάζουν, εξεφτελίζουν, αδικούν η ότι άλλο,με κάνει να υποκύπτω σε υποψίες και φόβους....
Με εκτίμηση. Σου εύχομαι καλή μέρα.

herinna/ είπε...

Τα κατάφερες βλέπω. Διάβασα το σχολιό σου στο Νίκο και από την άλλη σκέπτομαι το να μη το λες, να μη σ' απασχολεί να μη δείχνεις θέση, είναι σαν να αποδέχεσαι ότι ερήμην σου πάει να καθιερωθεί. Δεν είναι αυτή η λύση βεβαίως αλλού έχει πέσει το βάρος στη σκακιέρα αλλά εν πάση περιπτώσει δεν γίνεται και να το βουλώνουμε εσαεί αυτό λέω εγώ.
refene_gr@yahoo.com

herinna/ είπε...

Καλησπέρα βεβαίως με φιλιά πολλά.

Ελένη Στασινού είπε...

Ελένη μου καλώς όρισες. Μη χαίρεσαι για λογαριασμό μου, διότι αυτό που άνήρτησα με διευκόλυνε τα μάλα. "Αν θέλεις" λέει "πάτα ένα κουμπί" και τοκανα.
Κείμενα όμως που θέλω από μπλογκς (με την άδεια του κατόχου του φυσικά)είναι τα δύσκολα αλλά που θα πάει...Σιγά-σιγά.
Και έχει και μιά τέρψη η ανακάλυψη ας σου τρώει χρόνο...
Καλά να είσαι.

herinna/ είπε...

Είναι σίγουρο πως όσο ψάχνεις βρίσκεις, ώρα και όρεξη νά' χεις. Εγώ έχω μεν την όρεξη αλλά που να βρω την ώρα οπότε στα ίδια είμαστε αλλά μην πτοείσαι και μη μασάς. Φιλιά